V Sačurove vykradli dve pohostinstva, na kapote urobil ryhy v tvare slnka

05.09.2006 Celý región

V Sačurove vykradli dve pohostinstva:\r\nVranovskí policajti zo skráteného vyšetrovania vyšetrujú krádež vlámaním do dvoch pohostinstiev v obci Sačurov, okr. V...
V Sačurove vykradli dve pohostinstva:
Vranovskí policajti zo skráteného vyšetrovania vyšetrujú krádež vlámaním do dvoch pohostinstiev v obci Sačurov, okr. Vranov n/Topľou.

Doposiaľ neznámy páchateľ sa do oboch pohostinstiev vlámal v noci z nedele na pondelok. Z prvého ukradol cigarety a mince z hracieho automatu a z druhého ukradol cigarety, alkohol a čokolády.
Krádežou a poškodením vznikla v prvom prípade škoda 7 030. - Sk a v druhom 9 828. - Sk.

Na kapote urobil ryhy v tvare slnka:
Zatiaľ neznámy páchateľ poškodil v noci z nedele na pondelok na Mierovej ulici v Starej Ľubovni karosériu osobného auta VW Polo Classic. Na streche a po celom obvode karosérie urobil ryhy, pričom na kapote urobil ryhy v tvare slnka. Taktiež poškodil aj čelné sklo auta. Celkovo vznikla majiteľke auta škoda 50 000. - Sk.
Prípad vyšetrujú policajti zo skráteného vyšetrovania v Starej Ľubovni ako prečin poškodzovania cudzej veci.

Prvá streda v mesiaci
Občania môžu opäť navštíviť svojho policajného riaditeľa
v stredu 6.9. 2006 (zajtra)
medzi 14:00 – 17:00
na každom krajskom a okresnom policajnom riaditeľstve.

V mesiaci august 2006 navštívilo policajného riaditeľa 37 občanov. Občania sa najviac zaujímali o informácie týkajúce sa stavu vyšetrovania. Veľký záujem bol aj o poskytnutie právnych rád. Medzi ďalšie témy patrili upozornenia na zlé susedské vzťahy a bezpečnostnú situáciu v niektorých obciach. Občania sa zaujímali aj o podmienky práce v Policajnom zbore. Občania neraz prídu vyjadriť aj svoje názory na dianie na politickej scéne a na celkové dianie v ľudskej spoločnosti.
Najnavštevovanejší okresný policajný riaditeľ bol opäť z Komárna, ktorého navštívili 4 občania. Najväčší záujem o stretnutie s krajským policajným riaditeľom bolo v Bratislave. Prišlo sem 8 občanov. Najnavštevovanejšími krajmi v auguste boli Košický (7), Nitriansky (6), Bansko Bystrický (6), Trnavský (6), Žilinský (3), Prešovský (2) a Trenčiansky (1),
Občania už od roku 2003 navštevujú každú prvú stredu v mesiaci svojich policajných riaditeľov. Prvá streda je súčasťou projektu „ Prívetivé policajné prostredie“ . Úlohou tohto projektu je prehĺbenie dôvery občanov v činnosť polície. Občania tlmočia polícii svoje podozrenia na nezákonné konanie a postrehy na zlepšenie práce polície. Polícia privíta každý návrh na zlepšenie bezpečnostnej situácie v danej lokalite.
 

Vyberte región

mark